Categories:

Förra året var jag sjukskriven i mars/april för bl.a. foglossning. Då var jag gravid med vårt första gemensamma barn. Han kom till världen i början av april. Sen kom jag tillbaka och gjorde några få fotojobb förra året. Bland annat fotade jag en familj för sjunde året i rad och en ettårsfotografering.

Under hösten blev jag gravid igen med barn nummer två. Den här graviditeten har varit lite jobbigare med mer känningar, vilket inte är så konstigt. Dels då vi har en liten hemma och dels för att kroppen inte hunnit återhämta sig helt från förra graviditeten. Men humöret har varit på topp för det mesta och jag är så glad att vi ska få en till i början av sommaren.

Jag har lärarjobbat sen februari och tagit några enstaka fotojobb. Men den sa kroppen stopp. Foglossning igen och aktiva dagar får jag mer ont vilket framförallt påverkar nattsömnen då jag vaknar av värken. Jag blev alltså sjukskriven från och med idag fram tills att bebisen tittar ut.

Några gravidbilder som vi tog tidigare i år på oss.

Intresserad av en fotografering med mig?

Sen hoppas jag såklart att förlossningen går lika smidigt som sist och att jag kanske kan börja ta lite fotojobb redan i sommar. För det är ju så kul. Är ni intresserade av en fotografering så går det att slänga iväg en förfrågan redan nu, men det dröjer lite innan jag svarar.

hej@fotografannie.se

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr