Tidigare i våras hade jag en familjefotografering. Det var en varm vårdag vilket var skönt då vi skulle fotografera utomhus och den minsta familjemedlemmen var bara tre månader gammal. Vi tog några bilder på hela familjen först där hunden också fick vara med. Sen blev det fokus på mamma, pappa, bebis. Vi tog även några på bara mamma och bebis. Här är några av bilderna.

Vill du också bli fotograferad av mig?

Läs mer här eller maila mig (hej@fotografannie.se) för mer information.

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr