Categories:

Efter min sjukskrivning i slutet av min graviditet så kom en liten kille, några dagar tidigare än beräknat men så välkommen. I början av april kom han. Vi alla mår bra och det har varit fullt upp med att umgås med bebis och även träffa släkt och vänner. Det har varit spännande och roligt att få börja lära känna en helt ny liten person och få följa hans utveckling.

Min prins när han var fem dagar gammal.

Småjobbar lite vissa dagar

Lite drygt två månader har hunnit gå sen han kom till världen. Jag tar ut några föräldradagar i veckan, men inte alla dagar i veckan, vilket gör att jag kan jobba lite med firman vissa dagar när/om det passar bebis.

Fotojobb blir lite klurigare att genomföra, men nu i juni har jag ett fotouppdrag inbokat. En ettårsfotografering, det ska bli så kul eftersom jag fotade hennes föräldrar när hon låg i magen.

Bli fotograferad av mig

Jag har alltså börjat ta lite fotouppdrag igen. Men jag tänker att jag får hålla mig till lite mer flexibla uppdrag som barn- och familjefotograferingar. Jag får avvakta med bröllop tills jag känner att jag kan vara borta längre stunder från bebis (och som det känns nu så kommer det nog att dröja).

Är du sugen på att bli fotograferad av mig, hör av dig till: hej@fotografannie.se

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr