Förrförra året i maj fotograferade jag ett blivande föräldrapar med bebisen i magen. Tidigare har jag fotograferat deras förlovningsbilder och även deras bröllop.

Nu har bebisen kommit och hunnit bli ganska stor. Henne ska jag fota i sommar när hon är runt ett år. Jag la upp en sneak peek från den här gravidfotograferingen men sen åkte jag iväg på en roadtrip och glömde lite bort den här bloggen och hemsidan. Sen blev jag själv gravid och fick bebis. Men bättre sent än aldrig kanske. Här kommer några av bilderna vi tog den där eftermiddagen i maj 2021.

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr