Det har blivit några gravidfotograferingar på sistone vilket är väldigt kul.

Sista helgen i maj fotograferade jag ett par som går i väntans tider i en grönskande skog. I augusti beräknas leveransen av det dyrbara som gömmer sig i hennes mage. Vi tog några bilder för att föreviga magen. Dels fotograferade vi bilder med de båda blivande föräldrarna med magen, dels på enbart mamman och på enbart magen. Här kommer en liten sneak peek från den eftermiddagen.

Familjefotografering

Nästa fotografering jag har är dock med en familj som jag har fotat fyra gånger tidigare och det ska bli väldigt kul att få träffa den familjen igen.

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr