Hej, nu var det nästan ett år sedan jag uppdaterade den här bloggen. Tanken var att jag skulle uppdatera med gravidbilderna jag fotograferade i början av förra sommaren, från den fotograferingen som jag skrev om i förra inlägget här. Jag tänker fortfarande lägga upp bilderna men det får bli i nästa inlägg.

Det har hänt lite annat

Sverigesemester

Det finns väl flera anledningar till att jag inte har uppdaterat här. Först och främst så åkte vi (jag och sambon) på semester över nästan hela Sverige förra sommaren. Det blev mycket bilder och tog tid. Det har jag lagt upp text och bild om på min andra blogg – Stora Små Äventyr.

Lärarjobb och annat jobbrelaterat

När hösten började så kom lärarjobbet igång igen. Sedan är vinterhalvåret lite av en lågsäsong fotomässigt för mig ändå. Då fler vill bli fotade utomhus under den varma och ljusa halvan av året. Så det passade ju bra. Jag hade också ganska fullt upp med att redigera alla bilder från sommarens äventyr.

Radhusköp och nytt företag

Nu under våren har fokus legat på att vi har köpt radhus (vi flyttar i sommar). Jag har även hjälpt Emil, min sambo, att starta och komma igång med sitt Aktiebolag – Lime Bygg AB. Han har jobbat som snickare i flera år men nu var det dags att utveckla till ett AB. Jag har fotat lite åt honom, fixat hemsidan och även hjälpt till med bokföringen. Jag går även en universitetskurs på 7,5hp (25% fart). Samtidigt rullar ju lärarjobbet på och det är sista terminen jag har min klass då jag släpper dem när de slutar i åk 3.

Nu börjar fotosäsongen

Bröllopsmöte

I tisdags hade jag ett möte med ett par som ska gifta sig i juni. Vi pratade igenom bröllopsdagen och upplägget för fotograferingen med hålltider. Det kändes väldigt bra och jag ser verkligen fram emot att få föreviga deras bröllopsdag.

Gravidfotografering

Idag hade jag årets första fotografering (bortsett alla naturfoton som jag har tagit). Det blev en gravidfotografering. Jag fotade den blivande mamman enskild och sedan den blivande pappan tillsammans med den blivande mamman. Det var en rolig fotografering och vi fick många fina bilder. Den blivande pappan passade på att ta några behind the scenes-foton.

Kommande

Jag har en del lediga tider för fotografering nu under vår och sommar. Men jag tänker också att jag ska ta det lite som det kommer så att det blir lagom. Sedan ska jag även försöka lägga upp en ny distanskurs i foto. Tur att jag får sommarlov från lärarjobbet snart.

Jag ska även försöka att bli bättre på att uppdatera här. Annars kika in min andra blogg för mina äventyr i naturen – Stora Små Äventyr – för den uppdaterar jag varje söndag.

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr