Categories:

Jag är heltidssjukskriven fram till mitten/slutet av april (efter att ha jobbat halvtid ett tag). Detta på grund av graviditetsrelaterade besvär så som ont på olika ställen, osv. Det har varit tungt att jobba hela vägen fram tills nu, men jag är också extremt glad över att jag kunde jobba så länge som v.37 (jag som höll på att bli avstängd i v.20 och jag krigade för att få stanna kvar).

Vi bokade in en gravidfotografering som genomfördes i början av februari, vilket jag är så enormt glad över att vi gjorde. Sambon och hans son var också med på ett gäng bilder. Foto: Iza Palm

När bebisen sen kommer antar jag att jag hamnar lite i en bebisbubbla. Därefter kommer jag kunna jobba lite med företaget då jag inte planerar att ta ut föräldrapenning alla dagar i veckan.

Självklart går det bra att maila mig under tiden, men jag kommer inte svara förrän efter sjukskrivningen och första veckorna med bebisen. Vi hörs i maj!

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr