Vid olika tillfällen har jag haft grundkurser i fotografering. Främst på distans och då med över hundra deltagare. Jag har haft någon föreläsning om grunderna i foto och jag har även erbjudit privatkurser. Därmed har jag en hel del material som ligger på datorn och jag har nu bestämt mig för att dela med mig av det igen med lite komplettering och modifiering.

Kursens innehåll

I nuläget ligger de två första delarna ute, en introduktion och sedan en genomgång av de grundläggande kamerainställningarna. Det andra kommer framöver. Några videos behöver jag bara klippa ihop. Men jag tänkte även filma helt nytt material. Det går att köpa delarna var för sig eller som ett paket.

  • Introduktion – kamera, objektiv, en bra bild
  • Exponering – om exponering och inställningar
  • Komposition 
  • Ljus, fokus och vitbalans
  • Fotografera människor 
  • Fotografera natur 
  • Hur jag tänker kring redigering
  • Avslutning 

Här hittar du kursmaterialet.

Intresserad av en privatkurs?

Om du istället är intresserad av en privat fotokurs kan du skicka en intresseförfrågan till mig på hej@fotografannie.se

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr