Categories:

Nu är jag tvåbarnsmamma, det har jag varit i nästan två månader nu (oj, vad tiden går). Just nu har jag semester från lärarjobbet och är hemma med båda barnen. Sambon som också har eget företag jobbar varannan vecka nu och är föräldraledig varannan vecka.

Fina bilder på barnen

Men det här inlägget handlar egentligen inte om vårt familjeliv. Jag ville bara skriva om hur värdefullt jag tycker att det är att fotografera barnen (och även ta bilder med oss föräldrar). Inte bara vanliga mobilbilder i vardagen (som också är otroligt värdefulla) utan också lite mer uppstyrda bilder.

Som när barnen var några dagar gamla och jag tog bilder på nästan samma sätt med nästan samma ljus. Det är ungefär fjorton månader mellan bilderna.

Familjebilder

Nu under sommaren passade vi även på att ta lite familjebilder på landet. Jag ställde in kameran och sa hur jag ville ha bilderna. Vi fick hjälp av barnens morfar att trycka på avtryckaren när vi alla fem var med på bild. När jag och mina två söner fastnade på bild var det sambon som tryckte på avtryckaren.

Föreviga din familj?

Men det är otroligt svårt att styra upp bilder själv och samtidigt vara med på bild tycker jag. Man ser ju inte själva fototillfället. Så vill du också ha bilder på dina barn och din familj? Hör av er till mig så kan jag fokusera på det jag gör bäst, vara bakom kameran, och föreviga just er på bild. För i nu i sommar och i höst kommer jag varva föräldraledigheten lite med fotografjobbet, precis som förra året.

Maila mig på: hej@fotografannie.se

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.se



Min andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr