I slutet av december hörde en tjej av sig och ville föreviga sin graviditet, helst när snön fortfarande låg kvar. Väderprognosen visade att det var töväder på gång så det blev en relativt spontan bokning. Trots ett till synes ganska trist väder, någon plusgrad, grått och att snön såg ganska tung ut, så fick vi till jättefina gravidbilder. Vi båda blev väldigt nöjda vilket är jättekul.

Vill du också anlita mig som fotograf?

Läs mer om mina fotograferingar här.

Vid frågor eller bokning maila mig på: hej@fotografannie.se

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr