Tidigare i somras fotograferade jag en familj för sjunde året i rad. Det är något speciellt att ha en återkommande kund där man får följa hur barnen växer. Bilderna jag fotade i år har jag precis börjat gå igenom och därmed har familjen inte fått se resultatet än. Men jag tänkte att jag kan lägga upp bilder från tidigare år här.

Första året

Då fotograferade vi när deras äldsta barn var ett år i Hagaparken. En glad och busig liten ettåring.

Andra året

Vi möttes upp vid Sofia kyrka och fotograferade där omkring. Då var äldsta barnet två år och barn nummer två låg i magen. Tvååringen var inte jätteglad i att vara med på bild den här gången.

Tredje året

Vi möttes vid grönområde i närheten av Björkhagen och fotograferade. En lite ofrivillig treåring men en mer fotoglad ettåring.

Fjärde året

Vi fotograferade även denna gång i Björkhagen. Fyraåringen var jätteduktig men tvååringen var lite mer svårflirtad framför kameran den här gången.

Femte året

I en fårhage i Huddinge möttes vi upp för fotograferingen det här året. En femåring och en treåring med massa bus.

Sjätte året

För första året så fotograferade vi inte tidig sommar utan det blev en fotografering under tidig höst. En sexåring och en fyraåring. Denna gång i Sjödalsparken i Huddinge.

Sjunde året

Vi fotograferade för sjunde året i rad nu i slutet av juni. Även denna gång i Huddinge. Min sambo fick följa med till fotoplatsen med vår bebis i vagnen. De satt i skuggan av ett träd medan jag fotojobbade. Jag kan visa några bilder från den fotograferingen senare när jag levererat till familjen.

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr