Idag är det ett år sedan jag startade min blogg ”Stora Små Äventyr”.

Första gången jag började blogga var 2006 sen bloggade jag relativt regelbundet fram till våren 2018 då jag slutade blogga. Jag ville inte vardagsblogga längre då det inte var roligt. Men jag saknade ändå bloggandet. Jag saknade ett forum för min naturbilder. Hösten 2019 kom jag alltså på lösningen och startade Stora Små Äventyr. En blogg där jag skriver om mina äventyr, dels mindre som ryms i vardagen och dels lite större.

Jag har under året skrivit 125 inlägg. Det har blivit en del tillbakablickar från gamla äventyr men också väldigt många nya sen jag startade bloggen.

Tyresta nationalpark och Stora Gålöslingan

Det var de här två äventyren som blev lite startskottet för bloggen. Jag fick besök från Linköping en helg i början av september förra året och det resulterade i en vandring i Tyresta nationalpark på lördagen och sedan vandrade vi Stora Gålöslingan på söndagen. Sen startade jag bloggen.

Stockholms skärgård

Det har blivit flera besök i skärgården. Både ut i övärlden och till de ställen man kan nå med bil. Jag gillar verkligen närheten till vattnet och få hoppa runt på klippor och fota. Sen är ju skärgårdsskogarna mysiga också.

Tältäventyr

Jag köpte tält mitt under sommaren som jag hunnit sova tre nätter i. Två av nätterna har jag hunnit blogga om, det tredje tältäventyret var nu i helgen och kommer upp som blogginlägg den 20 september.

Fler Stora Små Äventyr

För fler av mina stora små äventyr – kolla in den bloggen.

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr