Categories:

När jag var i Jönköping fotograferade jag fem hundar i kvällssolen. Två shetland sheepdog, en spansk vattenhund och två border collies. Alla fem tävlar i agility och är delaktiga i Wellrun’s kursverksamhet. Vi fotade alla hundarna enskilt och i grupper. Jag fotade även hundarna tillsammans med deras ägare (men de bilderna får bli i ett annat inlägg). Svårast är att fota alla tillsammans och få alla att sitta still och titta åt samma håll. Men det är så mysigt och kul att fota djur och många bilder blev det. Här är några av alla bilder som vi tog under kvällen.

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr