Categories:

För tio år sedan startade jag en grundkurs i foto på distans som jag drev i lite över ett år. Under den tiden hade jag över 100 kursdeltagare. Det var väldigt kul och lärorikt. Sedan slutade jag med distanskursen men jag har hållit i några livekurser och föreläsningar. Hösten 2020 tyckte jag att det var dags igen så då startade jag en ny grundkurs i fotografering på distans. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i fotografering.

Vad lär man sig i kursen?

Jag går igenom vad en bra bild är. Det finns egentligen inga rätt och fel när det kommer till fotografering, däremot så är det bra att kunna sin kamera för att öka möjligheterna att ta just den bilden man vill ta. Det är också bra att känna till grundläggande ”regler” för att tillämpa dem men också medvetet bryta mot dem.

Du får också lära dig hur du kan exponera en bild. Då går vi igenom slutartid, bländaröppning och ISO, vad det är och hur de olika inställningarna påverkar bilden.

Du får också lära dig grundläggande komposition, hur du kan tänka när du placerar motivet i bilden för att den ska bli intressant och fånga betraktarens öga.

Hur är den upplagd?

Kursen innehåller text, exempelbilder och filmklipp.

När du har köpt kursen kan du logga in när du vill och hur många gånger du vill. I skrivande stund finns ingen begränsning och skulle det ske än ändring så meddelas kursdeltagaren i god tid innan.

Du får också möjlighet att skicka in bilder till mig för att få respons på just dina bilder. Självklart ingår det att ställa frågor till mig också.

Frågor?

Har du frågor om kursen så går det bra att kommentera det här inlägget eller dra iväg ett mail till

kurs@fotografannie.se

Vill du gå kursen?

Klicka här för att komma till kurssidan.

Klicka här för att komma till kurssidan.

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr