Categories:

I mars 2020 var det 11 år sedan jag fick min F-skattsedel och därmed blev med enskild firma som fotograf. Här är en liten summering av alla åren.

Jag var 19 år och skulle ta studenten. Första fotojobbet var bilder till en broschyr om naturbruk. Jag fotograferade även rengöring av sälbassängen på Skansen. Under hösten fotograferade jag mina första familjeporträtt.

Året då jag fotade mitt första bröllop. Jag fotade även åt simklubben jag var med i. Och lite andra porträtt. Jag hade även fotokurser på distans med över 100 deltagare.

Jag fotade lite olika företagsjobb.

Jag fick i uppdrag att fotografera åt Sollentuna kommun för första året i rad av tre. Det blev även fyra bröllop och några familjefotograferingar.

Fyra bröllop blev det under det här året också. Jag fotade åt Sollentuna kommun för andra året i rad. Fotograferade några familjeporträtt samt testade på att fota musikband.

Tre bröllopsfotograferingar, några barn- och familjeporträtt. Jag fotade även åt Sollentuna kommun för tredje året i rad.

Två bröllopsfotograferingar, en fotografering åt Sollentuna kommun. Jag fotade även hundporträtt, gravidbilder och företagsporträtt.

Två bröllopsfotograferingar och några familjefotograferingar. Jag startade även upp min sida för skärgårdsfotografier och inledde ett samarbete där jag sålde tavlor.

Tre bröllop, parfotograferingar, familjefotografering och hundfotografering. Samt fortsatt samarbete där jag sålde tavlor med skärgårdsmotiv.

Sex bröllopsfotograferingar och många familjefotograferingar blev det. Jag hade även min första fotoutställning där jag ställde ut och sålde tavlor med skärgårdsmotiv.

Två bröllopsfotograferingar och några familjefotograferingar. Jag skapade även en ny distanskurs i fotografering. Samt hade en fotoutställning till. Under hösten startade jag även upp min blogg där jag delar med mig mycket av naturupplevelser och fotografier från dessa.

2020

Jag kommer fortsätta ha fotokursen på distans, ha några familjefotograferingar, gravidfotografering och ett inbokat bröllop. Samt blogga på Stora Små Äventyr.

Follow my blog with Bloglovin

Tags:

Comments are closed

Hej!

Jag heter Annie och jobbar sedan 2009 som fotograf. Under över tio år har jag bland annat fotat familjer, bröllop och hållit i fotokurser.

Här kan du läsa lite mer om mig.

Maila mig: hej@fotografannie.seMin andra blogg

Jag älskar friluftsliv och jag delar med mig av mina äventyr i stort och smått, med text och bild, på min blogg:

Stora Små Äventyr